23 juni 2015

Semester

Nu borde sommaren ha kommit, men med tanke på regnet som öste ner idag så känns det inte riktigt så. Midsommaren är firad och jag har fått semester, eller blivit arbetslös, bara hur man ser på saker och ting.

En liten hint om att sommaren kanske är på kommande fick vi redan för några helger sedan i Helsingfors var vi firade hjärtats brors 30års dag. Att på kvällskvisten (morgonkvisten egentligen) strosa runt på gatorna med endast knälång klänning och kavaj utan att frysa arslet av sig kändes somrigt härligt.

Midsommaren regnade tack och lov inte bort och det var inte lika kallt som ifjol. Bara positivt alltså! Firade i Fäboda, som alltid. Blev en lagom kort och lugn kväll. Bra så.
Midsommardagen fortsatte i firandets tecken och plötsligt sken solen och värmen passade på att dyka upp. Bikini, sola, Kubb-turnering, grillad mat, bål, spel med vänner hela dagen, ända in på småtimmarna. Vad mer kan man begära?

Under den fortsatta semestern/tiden som arbetslös ska jag bara vara och faktiskt vara lite ledig på riktigt, fortsätta gymma (eftersom jag faktiskt är på gång och ganska duktigt nu just), söka nytt/ett till jobb, åka iväg till Helsingfors på Gymnaestrada och eventuellt ett varv till Tyskland.

Nu fortsätter OITNB-maraton. Hej beroendeframkallande-serie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar